Bij een foute was of droogtechniek is er een grote kans op waskrassen ( swirls), wij gebruiken een foamlans , zachte washandschoenen en de 2 emmermethoden, waardoor de kans op waskrassen geminimaliseerd wordt.

Wassen

Na het wassen blijven er altijd vastgehechte vervuilingen, contaminaties achter op het koetswerk van de wagen. Agressieve vervuiling zoals teerspetters, industriële neerslag, insectenuitwerpselen, boomhars, … worden met behulp van een speciale klei van de lak ontdaan.

Clayen

Waskrassen (swirls) zorgen ervoor dat de kleur van de laklaag lichter lijkt, dit komt doordat licht weerkaatst in de minuscule krasjes.Door het koetswerk te polijsten creëren we terug die mooie diepe glans en reflectie als toen hij nieuw was.Het beste resultaat wordt bekomen op een gezonde ondergrond, dus de laklaag eerst clayen is een must.

Polijsten

Wij bieden bescherming op maat. Er bestaan synthetische en natuurlijke carnauba waxen. De keuze wordt gemaakt naar gelang de verwachting en het resultaat dat de klant voor ogen heeft. Synthetische waxen hebben een langere levensduur maar een natuurlijke wax met carnauba zorgt voor de prachtige glans en reflectie. Na ons advies kan u kiezen uit verschillende merken waar wij mee samen werken Waxguard, SWISSVAX

Waxen

Wij bieden bescherming op maat. Vaak schort het aan tijd en motivatie om uw wagen regelmatig te onderhouden. Coatings zorgen voor een gladde en beschermende laag. Ze zijn tot 50% harder dan een klassieke vernislaag en extreem vuil afstotend. Het resultaat is dat iedere laag 0,2 micron toevoegt aan de lak dikte. Na ons advies kan u kiezen uit verschillende merken waar wij mee samen werken GYEON, NANOLEX…

Glas of ceramische coatings

Door UV-stralen kunnen onderdelen van kunststof uitdrogen en barsten, dit kan voorkomen worden door tijdig een dressing aan te brengen. De dressing voedt de kunststoffen onderdelen en banden waardoor een mooie afwerking wordt bekomen.

Dressings

Hieronder behoort het grondig stofzuigen van het tapijt, vloermatten en de gehele bekleding. Naden, kieren en randen van het dashboard volledig stofvrij maken, ramen streeploos schoonmaken, kunststofdelen ontvetten en behandeling met een voedende dressing, …

Interieurbehandeling

Bij een diepte reiniging worden vlekken en nare geurtjes verwijdert uit stoffen bekleding. Dit gebeurt machinaal met een extractie machine. Op deze manier wordt de bekleding en voetmatten tot in de diepte gereinigd en niet enkel oppervlakkig.

Dieptereining

Een lederen interieur moet na reiniging ook behandeld worden met een voedende crème die het leder soepel houdt waardoor barstjes en scheurtjes tgv uitdroging vermeden worden.

Lederherstel en -behandeling

Velgenherstel en -behandeling

Uitdeuken zonder spuiten

Steenslagfolies

Koplamprestauratie

Autobeschermhoezen

Verzorgingsproducten

Vraag uw offerte

Wij laten uw wagen of wagenpark schitteren als herboren.