“Wash-Co professional car cleaning is ontstaan uit een passie voor wagens”.

Professional car cleaning

Zo helpen we u graag verder

Wij bieden onze diensten aan voor zowel professionele als particuliere klanten voor interieur en exterieur behandelingen. De meest bevuilde en onfrisse wageninterieurs renoveren wij tot in detail. Verwerende lakken maken wij weer helemaal fris en diep glanzend. Ook voor een onderhoudsplan voor uw oldtimer bent u aan het juiste adres, vertrouw uw klassieker niet aan iedereen toe, vertrouw op de professionals van Wash-Co.

Vaak brengen slecht onderhouden waszones heel veel schade toe aan uw wagen. Schakel daarom Wash-Co in om uw wagen duurzaam te onderhouden. Wash-Co heeft een uitgebreide professionele ervaring op gebied van gewone en exclusieve wagens en het reconditioneren van old- en youngtimers. Wij bieden ook gesloten transport aan zodat uw wagen veilig en discreet vervoerd kan worden.

Wash-Co @ HOME

Wash-Co komt bij uw thuis.

Wash-Co @ home is een service speciaal ontwikkeld voor ons clienteel met lakbeschermingen (coatings & beschermfolies). Wij komen bij u thuis of op kantoor om uw wagen te onderhouden. U bespaart tijd, en u heeft de garantie dat uw wagen zich steeds in een uitmuntende staat zal bevinden en op de juiste manier onderhouden wordt om de kwaliteit van de lak te garanderen. Interesse in Wash-Co @ home? Aarzel niet om ons vandaag nog te contacteren.